Старите 8мм кино-ленти, спомените ви на BETAMAX или VHS прехвърлете на DVD

 

JoKER STUDIO

 

Старите 8 mm ленти и вашите спомени на

BETAMAX или VHS запазете на DVD

Audio и Video на DVD
www.jokerstudio.eu

Ленти/Касетки от 8mm Video-камера на DVD

Дали скъпите спомени вече са загубени?
Вашите 8mm Video-ленти са със живот 10 до 15 години - после лентите се размагнитват, разрушават и са негодни за пускане на video-мганетофон и спомените ви са 'спомен'. Записите на ленти правени преди 10 и повече години вече са в риск - свържете с нас днес и ние ще се постараем да запазим вашите спомени на по-добър носител и за по-дълго време, като ги прехвърлим на DVD

Спомените ви на DVD

Като прехвърлите записите си от 8mm Video лента на  DVD, им осигурявате почти вечен живот за поколения напред. Освен това можем да ви ги дадем и на други предпочитани от вас video-формати, като MPEG-2  или Apple Quicktime/ Mov готови за обработка на компютър /PC или Mac/.

Ориентировъчни цени 12.00 лв./час - Можем да съберем записи от различни касетки тематично в един DVD диск, индивидуално според записите, които имате. С Email направете запитване за подробности - ще е по-лесно отколкото си мислите!

8mm (8 mm) video camera tape

Какво казват клиентите!?
Здравей Теди, моите благодарности от все сърце! Сватбата е специален момент от живота на всяка жена. DVDта ме затрупаха с купища спомени. Интересно и съпругът ми стана по-мил с мен след като ги изгледахме. Благодаря много! Препоръчвам ви на всички свои приятелки.

Вики
Още отзиви

Как да поръчаме? - Video 8 / 8 mm на DVD

След като прегледате и се запознаете с предлаганите от нас audio и video услуги, вече знаете с какви ленти разполагате и сте убедени че трябва да прехвърлите своите спомени на DVD, просто изпращате своите материали /ленти, касети и пр./. Щом получим пратката и заявката, ние ви уведомяваме с e-mail  когато е изпълнена вече.  Тези 'стъпки' отпадат, ако правите заявка на място в офиса на един от адресите ни за контакт.

Ако имате въпроси, пратете ни ги на joker@box.net1.bg .

Обобщено:

Свързвате се нас, като предпочитаме  e-mail за връзка

Обаждате се на някой от нашите телефони:
02/ 9630 489 0888/ 435 182
  0897/ 058 626

Попълвате една заявка/поръчка за исканата от вас услуга, като не забравяте да дадете и своят адрес за връзка

Изпращате по куриер на адрес

София 1042,

бул "Васил Левски" 58А

или

Лично носите в офиса!

Определяне на лентата от кой тип е! - Не знаете какъв тип лента имате?

Не сте сигурен каква точно е вашата лента и от кой тип е!? Дали е 8mm, hi8 или Digital8 лента, защото са твърде близки в размерите си като: 95 x 62.5 x 15 mm. Ако сте толкова несигурен, просто опаковайте всичко, което имате и ни го пратете/донесете. Останалото е наша грижа!

Особенност при Digital8 ленти е че трябва да дадете и камерата с която е правен записа!

Въпроси, Препоръки, Коментари?

Ако имате въпроси, предложение, препоръки или коментари, молим свържете се с нас, ние ще се съобразим с вашите забележки и препоръки и ще отговорим на въпросите ви.

Музикалната ни колекция?

Колекцията ни се обновява постоянно и има повече от 4500 заглавия с редки и неиздавани копия за музикални ценители и маниаци от Джаз, Кънтри, Поп, Класически и разнообразни Рок и R&B групи, живи концерти, руска 'блатна' музика и какво ли не!?

Вашите въпроси

Кое-как става!?

Как да се свържа с вас?

За колко време става?

На кой адрес сте?

На кой телефонен номер да се обадя?

Мога ли да поръчам на място?

Как мога да платя?

Audio въпроси

Какво оборудване ползвате за vinyl трансфер?

Използвате ли USB?

Video въпроси

Не знам какъв тип ленти имам, ще помогнете ли?

Искам да си обработвам сам своето video - как да го направя?